5 Důvodů, Proč Raději Objednat Jídlo Než Vařit: Lákavé Výhody Předností Jídla na Objednávku

5 Důvodů, Proč Raději Objednat Jídlo Než Vařit: Lákavé Výhody Předností Jídla na Objednávku

Stresující den v práci, nekonečné shánění potravin v obchodě a pak náročná příprava ve vaší kuchyni - to vše může být důvodem, proč si raději objednáte jídlo než ho vaříte.

celý článek komentářů (0)

Proč je pizza jídlem, které miluje svět?

Proč je pizza jídlem, které miluje svět?

Pizza, to kouzelné spojení křehkého těsta, lahodné omáčky a rozmanitého oblaku lahodných ingrediencí. Tato italská klasika se neomezuje pouze na své původní území, ale ovládla celý svět svou neodolatelnou kombinací chutí a možnostmi kreativity. Proč se pizza stala jídlem, které si oblíbila takřka každá kultura? Podíváme se na to v tomto článku.

celý článek komentářů (0)

Cateringové digestoře a další nepostradatelné vybavení restaurací

Vybavení restaurace je nesmírně důležité, protože efektivita práce kuchařů a pomocného personálu závisí na zakoupeném vybavení, nábytku a doplňcích. Při rozhodování o konkrétních položkách je vhodné pečlivě definovat svá očekávání a potřeby, jelikož nákup těchto výrobků je investicí na mnoho let.

celý článek komentářů (0)

Italská kuchyně nyní v Brně, stejně jako na dovolené!

Italská kuchyně nyní v Brně, stejně jako na dovolené!

Patříte mezi milovníky italské kuchyně? V tomto článku vám představíme několik základních pravidel, co při její přípravě dodržet a čeho se naopak rozhodně vyvarovat.

celý článek komentářů (0)

Nebaví vás trávit hodiny v kuchyni uprostřed léta? Známe rychlé a skvělé recepty

Letní období se neúprosně blíží, což snadno poznáte podle stoupajících teplot a kvetoucí přírody všude okolo nás. Během tropických veder se asi nikomu z nás nechce dřít nekonečné hodiny týdně v kuchyni, a přesně proto je vhodné vsadit na jednoduché pokrmy. Co musíte vyzkoušet?

celý článek komentářů (0)

Kulajda a čočka: Tradiční české recepty, které budete mít hned hotové

Kulajda a čočka: Tradiční české recepty, které budete mít hned hotové

Česká kuchyně je pro někoho těžká, ovšem najdou se v ní dobroty, které vás neutlumí na několik hodin. Například čočka, která na tuzemský stůl patří. A pokud byste chtěli trochu zasytit, ovšem aby to nebyla složitá kachna s knedlíkem, zkuste kulajdu. Vydrží vám i více dní, dokonce když ji necháte odležet, tak se chutě promísí.

celý článek komentářů (0)

Proč naše rajská omáčka není jako od babičky?

K perlám české kuchyně patří rozhodně omáčky s knedlíkem. Svíčková, koprovka či rajská. Vzpomínáte na dětství a chuť i vůni rajské omáčky od babičky? A zlobíte se na sebe, že jste si nikdy neřekli o recept? Často se nám chuť, která se nám zapsala do hlavy, nedaří napodobit. Mnohdy ji však stačí hledat na tom správném místě. Zkuste se poohlédnout mezi benefity obchodního řetězce Albert. K těm totiž patří i ty nejlepší recepty. A i na rajskou.

celý článek komentářů (0)

© ISSN 1804-106X - online magazín Praktický-život.cz.
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez předchozího bez souhlasu zakázáno.